Ny kursist

Du får en solid faglig undervisning, der giver dig mulighed for at få de kompetencer, du har brug for.

Kære kursist/elev

Velkommen! 

Vi er glade for at byde dig velkommen til Hf og VUC Roskilde. I højre side af skærmbilledet finder du forskellige informationer, som kan være vigtige for dig som ny kursist. Vi anbefaler dig  at tage et kig på vores FAQ, som forklarer mange af de spørgsmål som nye kursister/elever har. 

Der er nogle enkelte praktiske informationer du bør kende inden opstart: 

Syg ved studiestart 

Bliver du syg i starten af skoleåret og derfor ikke kan møde de første dage er det vigtigt, at du kontakter skolen enten på mail eller ved telefonopkald. Hvis du ikke dukker op de første 14 dage og vi ikke har en meddelelse fra dig om sygdom eller lign. så vil du automatisk blive udmeldt fra hold.

Parkering 

Hvis du kører i bil til skolen kan du købe en parkeringstilladelse. Der er parkeringskontrol på området. Det betyder dog ikke at der altid er plads på vores  parkeringsområde, vær derfor forberedt på at det nogle gange kan være nødvendigt at parkere på en anden parkeringsplads. Hvis du har postnummer i 4000 Roskilde, kan du desværre ikke få en parkeringstilladelse til vores Roskilde afdeling med mindre du har handicapparkeringskort til din bil. 

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i skoletiden på Hf og VUC Roskilde.  

God fornøjelse med dit uddannelsesforløb.