Der er stor alsidighed

Hvorfor læser du hf enkeltfag? 
”Jeg har valgt at læse hf enkeltfag, så jeg kan tage fagene i det tempo, der passer mig. For mig gælder det ikke om at komme hurtigt igennem, men ordentligt igennem,” siger Natasja.

Second chance in life
Natasja er glad for at komme rundt på mange forskellige hold i stedet for fx kun at have en klasse. Hun er en udadvendt og smilende pige, der har det nemt med alle mennesker, så på VUC har hun hurtigt fået en stor omgangskreds og møder mange af de samme kursister på holdene.

”Jeg er glad for at gå på VUC bl.a. på grund af alsidigheden, folk kommer her med mange forskellige baggrunde. Jeg elsker konceptet ”Second chance in life”. Selvom du ikke fik taget gymnasiet lige efter folkeskolen, så er der en chance til. Mange er først klar senere af flere grunde. Jeg kan godt lide sammenholdet og fællesskabet på VUC, og vi møder hinanden med åbent sind trods vores forskellige baggrund. Jeg er seriøs i undervisningen, og jeg er her fordi det er et step for mig i mit uddannelsesforløb, ” siger Natasja.   

Trygt læringsmiljø
”Jeg har nogle rigtig gode lærere og de skaber et trygt læringsmiljø i timerne, hvor man tør spørge om alt. Man kan grine sammen og have et afslappet miljø, hvor der også er plads til seriøst arbejde”, siger Natasja.

 

Jeg er glad for at gå på VUC bl.a. på grund af alsidigheden, folk kommer her med mange forskellige baggrunde. Jeg elsker konceptet ”Second chance in life.