Jeg tager fagene i mit eget tempo på hf enkeltfag

Aruna har læst 9.-10. klasse på VUC og læser nu Hf. Hun drømmer om at blive bibliotekar.

Jeg har gået på AVU 9.-10. klasse og læser nu Hf enkeltfag. Jeg har valgt at tage min Hf over 3 år, så der er plads og ro til at jeg kan fordybe mig. Jeg tror indlæringen bliver bedre, når man ikke skal skynde sig igennem uddannelsen”, siger Aruna Holst, der er 24 år.

Elsker bøger

Mine yndlingsfag er dansk og samfundsfag. Dansk fordi jeg elsker bøger og godt kan lide at skrive, jeg skriver fx digte. I de noveller og romaner vi læser synes jeg også man lærer meget om kulturen og samfundet og man kan spejle sig i karakterne. Samfundsfag er spændende, fordi man bliver klogere på samfundet og hele økonomidelen, ” siger Aruna.

”Jeg drømmer om at blive bibliotekar. Jeg vil gerne universitetsvejen, meget gerne Information og kulturformidling. Jeg vil gerne have en uddannelse hvor jeg kan nørde lidt. Jeg kan selvfølgelig godt frygte fremtiden lidt, om bøgerne forsvinder med tiden. Jeg elsker selv en rigtig bog. Men min uddannelse vil også kunne give arbejde på museer,” siger Aruna.

Godt fællesskab på VUC

”Jeg er glad for at gå på VUC. Her er et godt fællesskab trods folk er så forskellige. En dag var jeg syg og straks skriver dem fra holdet til mig. Her er det voksne mennesker og de fleste er rare og velovervejede og ved hvordan man opfører sig godt overfor hinanden. Man får en chance til. Jeg synes jeg er blomstret op og har fået bekræftet, at jeg er boglig. Jeg har fået meget mere selvtillid,” siger Aruna.