Linnea læser 2-årig hf

Linnea er 17 år og har bevidst valgt at læse Hf fordi hun ønsker at studere med mere modne og voksne elever.

”Jeg har valgt hf på en voksenuddannelse helt bevidst. Jeg har gået på produktionsskole, hvor mange allerede gik på VUC. Jeg fungerer rigtig fint sammen med folk, der lige er et par år ældre end mig. Derfor vidste jeg, at det ikke skulle være på gymnasiet. Jeg kan godt lide, at folk her er lidt mere modne og målrettede, ” siger Linnea.

”Vi har et godt sammenhold i min klasse og alle snakker godt. De fleste er i starten af 20’erne. Jeg er den yngste og den ældste er 32 år. Vi ses også til hygge socialt ved siden af skolen. Hvis man ikke lige kan eller ikke har lyst bliver det også respekteret af alle. Så er man ikke udenfor af den grund,” siger Linnea. 

”Der er et godt fagligt niveau, hvor lærerne i starten gør meget ud af, at alle får den samme basisviden og kommer på samme faglige niveau. Vi har jo meget forskellig baggrund. Nogle kommer direkte fra efterskole eller folkeskole, andre har været ude at arbejde og har ikke været i skole i nogle år. Jeg er ret dygtig i matematik, og min lærer er god til at udfordre mig med andre og sværere ekstra opgaver,” siger Linnea Aarup.

Linnea Aarup er interesseret i medier og kommunikation, og overvejer forskellige muligheder for uddannelse inden for fx multimediedesigner eller Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Linnea Aarup er 17 år og går på første år af den 2-årige hf.