Nikolaj er i bestyrelsen og kursistrådsformand

Nikolaj Hemmingsen er 21 år, læser HF og drømmer om at komme til Hollywood og lave film.

Nikolaj går på VUC Roskilde i Greve og tager en HF over tre år.

Han er kursistrådsformand i Greve og bestyrelsesmedlem. Han er også IT-guide og hjælper de andre kursister.

"Jeg valgte at være kursistrådsformand, fordi jeg synes det ville være spændende at lave arrangementer på skolen. Hvis kursisterne synes der mangler noget kan de altid komme til mig. Jeg vil gerne sørge for, at folk har det så godt som muligt i deres hverdag og på skolen," siger Nikolaj.

Hvorfor er du med i bestyrelsen?

"Jeg vil gerne være med til at gøre VUC Roskilde i Greve til en rigtig god skole at gå på. Både for de ældre og de unge. I bestyrelsen sidder jeg med ledelsen fra VUC Roskilde og ledere fra andre uddannelsesinstitutioner og det er rigtig spændende arbejde."

Hvad er din fremtidsdrøm?

"Jeg vil gerne være filmskaber. Efter VUC vil jeg søge ind på film og tv-produktionsskolen. Jeg har altid været interesseret i film og især special effects. Jeg vil gerne arbejde i Hollywood og skabe underholdende film."

Hvordan er der på VUC Roskilde? 

"VUC er et godt sted at være. Dejligt at der er kammerater der venter på en, det gør en meget mere engageret. VUC er en af de bedste skoler efter min mening. Fællesskabet med lærerne er godt – de er meget imødekommende, man får god hjælp til at komme i gang. De gør et godt arbejde og hjælper dem der har det svært. VUC passer til alle – der er alle slags mennesker", siger Nikolaj.

Nikolaj Hemmingsen er aktiv i bestyrelsen - her i gruppearbejde på en Innovation Camp
Nikolaj Hemmingsen er aktiv i bestyrelsen - her i gruppearbejde på en Innovation Camp