COVID-19/Coronasmitte, fravær og retningslinjer

20.08.2020

Til kursister

– COVID-19/Coronasmitte, fravær og retningslinjer

Ved symptomer på COVID-19 – tør hoste, feber, træthed og ømme muskler – skal du tage hjem og blive testet for COVID-19. Du skal give Studieservice besked.

Er du i stand til at modtage undervisning eller lave opgaver vil du få mulighed for fjernundervisning/virtuel undervisning. Dette vil uddannelseschefen aftale med dine lærere. Lærerne vil selv aftale med dig, hvad du skal lave. I dette tilfælde registreres der ikke fravær.

Er du ikke i stand til at modtage undervisning eller lave opgaver, deltager du ikke i undervisningen, og der registres fravær. Det noteres, at du er syg med COVID-19.

Er testresultatet positivt – altså er du smittet med COVID-19 - må du først komme på skolen 48 timer efter, at du er symptomfri.

Er testresultatet negativt – altså er du ikke smittet - skal du komme til undervisning igen.

Hf og VUC Roskilde skal efterfølgende have en kopi af testresultatet, hvis resultatet er positivt/du er smittet - af hensyn til dokumentation og mulighed for smittehåndtering.

Hvis en medkursist på dit hold er testet positiv/er smittet, vil ledelsen tage stilling til, om holdet skal sendes hjem. Alle på holdet vil blive opfordret til at blive testet.

Hvis en medkursist har milde symptomer på COVID-19, eller der er mistanke om COVID-19 og sendes hjem for at blive testet, opfordres hele holdet til at blive testet hurtigst muligt.

Ved almindelig sygdom, hvor der ikke er tale om COVID-19 symptomer, skal du håndtere det som almindelig sygdom. Hvis du er syg, skal du således blive hjemme.

 

Ledelsen på Hf og VUC Roskilde

v/Dorthe Jensen Lundqvist, Rektor

  1. august 2020