Indvielse med kage, taler og god musik

30.10.2017
Det var en festlig fredag den 27/10, hvor ansatte, kursister, eksterne samarbejdspartnere og borgmesteren i Roskilde sammen fejrede den nye flotte hovedbygning.

Det var en festlig fredag eftermiddag, da VUC Roskilde den 27. oktober holdt officiel indvielse af den nye hovedbygning på Læderstræde.

Der var dækket op med lækre konditorlagkager med smag af hindbær og pyntet med VUC logo. Farvestrålende fade med udskåret frugt stod klar, og der var chips og drikkevarer.

Glade kursister og ansatte deltog sammen i denne festlige begivenhed. Kantinen dannede den perfekte ramme med enkelte solstrejf ind af de store vinduer.

På scenen spillede bandet The Scam, som er musik-kursister på deres andet år. De jazzede toner og fantastiske musiktalenter gav en varm og hyggelig stemning.

I talerne var der ros til både kursister og ansatte, der har været tålmodige, mens byggeriet har stået på, med det larm og byggestøv det naturligt har medbragt de sidste 3-4 år. Der var også en masse gode ord til arkitekt, entreprenør og håndværkere. Samt bestyrelsen, der har godkendt hele projektet.

Der var tale af rektor Dorthe Jensen Lundqvist, formand for bestyrelsen Astrid Dahl, arkitekt Hans Arbøll, Joseph Christensen fra kursistrådet, samt borgmester i Roskilde Joy Mogensen.

Som en ekstra bonus sagde rektor Dorthe Jensen Lundqvist: ”Foreningen for Bygnings- og Landsskabskultur i Roskilde har blandt mange kandidater besluttet at tildele præmieringsplaketten 2017 til VUC Roskildes nye bygning, fordi de mener, at den er usædvanlig smuk og klæder bybilledet. Borgmesteren vil afsløre plaketten ved en senere lejlighed, siger formanden for foreningen”. 
Det bragte flere klapsalver og jubel.

Sammen med rektor Dorthe Jensen Lundqvist klippede borgmester Joy Mogensen den orange snor over, så bygningen på behørig vis og nu formelt er indviet.

Tillykke til alle på VUC Roskilde. 

Nyd billederne af den flotte nye bygning samt de festlige billeder fra indvielsen herunder.