Rejsegilde med pølser og høj sol

31.03.2017

Høj sol, varmt vejr, glade kursister, ansatte og håndværkere, der fik smagt på sagerne i pølsevognen og gået rundtur i den nye bygning.

Bygningen bliver på i alt 1114 m2. Den bliver transparent med store åbne facader og vinduer – og flotte, fleksible og funktionelle rum.

"I stueetagen får vi en fix og indbydende indgang til vores Studieservice, og dertil får vi Mediatek og Studiecenter.
På 1. sal får vi kantine, og et køkken der serverer lækker hjemmelavet mad og dertil en Multisal, der både kan bruges til undervisning og når vi skal samle en masse kursister til arrangementer, foredrag og translokationer.
2. salen skal rumme lærerforberedelse, mødelokaler og kontorer. Og så lige en udendørs sydvendt terrasse og svalegang.
Det er ren luksus. Det bliver SÅ godt – og vi glæder os afsindig meget", sagde rektor Dorthe Jensen Lundqvist og fortsatte:

"Tak til Vibeke, Niels, Michael, Kurt og Søren og inspirationsgruppen for jeres store indsats – og til alle jer kursister og medarbejdere, der tålmodigt har fundet jer i de interimistiske undervisnings- og arbejdsforhold. Jeg ved godt, det har været lidt kummerligt.
Tak til dig Hans Arbøl for tegninger, styring og sparring.

Og allermest en kæmpe stor tak til byggeleder Jan René Pedersen og alle jer håndværkere, der har knoklet i al slags vejr med fundering, murværk, træværk og glasværk ... På de rigtigt kolde dage har jeg kigget op mod bygningen og hørt jeres stemmer og maskiner gennem forseglingen og tænkt på, om I mon havde husket uldne strømper og ekstra trøjer."