Om os

International

På Hf og VUC Roskilde samarbejder vi internationalt på flere måder.

Vi sender lærere og elever på studieture ud i verden, hvor de kommer hjem med ny viden og motiverende oplevelser i rygsækken.

Vores ansatte tager på faggruppeture i Europa og får lært hinanden at kende og samtidig får ny brugbar viden med hjem til deres fag.

Vi har også efteruddannelse med internationale kurser samt jobskygning, både på Hf og VUC Roskilde og hvor vi besøger andre skoler og institutioner.

Vi kan lære meget af hinanden og vil gerne lære jer noget om os og vores organisation, studiemiljø og læringsmiljø.

Kontakt os, hvis I er interesseret i at høre mere om vores muligheder og internationale samarbejde.

International Cooperation

Contact

Sune Stick
Coordinator international cooperation
Erasmus

Elever ud i verden

Skolen er Erasmus+ akkrediteret, som betyder at skolen får økonomisk tilskud til udlandsrejser i forbindelse med studierejser og internationale kurser.

Både ansatte og elever kan søge om efteruddannelse, udveksling, undervisning i international dimension med rejser til udlandet.
Hf og VUC Roskilde har også haft besøg af flere lærere fra udlandet, der har været i jobskygning og som er blevet inspireret af den danske måde at undervise på.

”Det er et kvalitetsstempel, vi værdsætter - en markering af, at vores internationale strategi og ditto aktiviteter er relevante og tilpas ambitiøse, og allerbedst giver det nye muligheder for internationalt samarbejde,” siger Dorthe Jensen Lundqvist.

Erasmus+ akkrediteringen løber frem til 2027 og betyder bl.a. at Hf og VUC Roskilde har en enestående mulighed for at tilbyde voksne kursister en international dimension oveni at få en hue på hovedet.

Budapest

Studietur

Vi sender elever ud i verden.

Her er H-klassen på studietur til Budapest. H-klassen læser 3-årig hf for ordblinde

Turen bød på besøg i kirker, synagoge, parlament, kunstmuseum, monumenter, termiske bade og alt muligt andet.

Klassen har hørt oplæg og hygget sig.