Parkering

Der er fri parkering i Greve.

I Køge er der begrænsede muligheder for at parkere på skolens område. Parkering forudsætter en særlig parkeringstilladelse, som du skal placere i forruden.

For at få en parkeringstilladelse skal man være fuldtidskursist (SU berettiget) og som udgangspunkt have folkeregisteradresse uden for postnummer 4600 Køge.

Man kan købe en parkeringstilladelse på kontoret i KøgeParkeringstilladelsen koster 50 kr. Medbring optagelsesbevis med skema samt bilens registreringsnummer.

I Roskilde er der begrænsede muligheder for at parkere på skolens område. Parkering i skolegården forudsætter en særlig parkeringstilladelse, som du skal placere i forruden.

For at få en parkeringstilladelse i tidsrummet 8.00 – 14.00 skal man være fuldtidskursist (SU berettiget) og som udgangspunkt have folkeregisteradresse uden for postnummer 4000 Roskilde.

Alle kursister kan købe en parkeringstilladelse til parkering efter kl. 14.00. Parkeringstilladelsen koster 50 kr., og kan købes i Studieservice i Roskilde. Medbring optagelsesbevis med skema samt bilens registreringsnummer.

Det er iøvrigt nemt at tage toget, der går næsten lige til døren både i Roskilde og Greve. I Køge skal man lige have en bus fra stationen.